İL SAĞLIK MÜDÜRÜMÜZ VE DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİMİZDEN AŞI AÇIKLAMASI
14 Ocak 2021

Bayburt ilimizde Covid-19 aşısı sağlık personellerine uygulanmaya başlandı.
Yaklaşık bir yıldır Covid-19 hastalığıyla değişik platformlarda Sağlık Bakanlığımız, bağlı birimlerimiz ve tüm sağlık personelimizle mücadele ediyoruz. Koruyucu tedbirlerin uygulanması neticesinde belirli bir noktaya kadar bu mücadelemizi sürdürdük ve devam ettiriyoruz. Şimdi bunun tamamlayıcısı olarak Covid-19 aşısı ülkemize geldi, gerekli kontroller yapıldı. Bu kontrollerden sonra covid 19 aşıları Bayburt Devlet Hastanesi ve Aile Sağlığı Merkezlerimizde oluşturduğumuz Aşı Polikliniklerinde uygulanmaya başlamıştır. Devlet Hastanemizde İl Sağlık Müdürümüz Dr. İlker Hancı, Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turhan Şener ve Sağlık yöneticileri sağlık çalışanlarımız covid 19 aşısı yapıldı. İl Sağlık Müdürümüz Tüm Sağlık Çalışanlarının ve vatandaşlarımızın covid 19 aşısı olması yönünde tavsiyede bulundu. Risk gurubu aşılamalarında ilk sıradaki sağlık çalışanlarının aşılamaları yapılacaktır.