Bayburt Devlet Hastanesi'nde hizmete giren anjiyo ünitesinin açılışı gerçekleştirildi.
18 Mart 2024

• .

Valimiz Sayın Mustafa Eldivan, Ak Parti Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Orhan Ateş ile birlikte anjiyo ünitesinde incelemelerde bulunarak Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murat Canpolat, İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Hancı ve Kardiyoloji bölümü hekimlerinden bilgi aldı.

Valimiz Sayın Mustafa Eldivan, anjiyo ünitesinde yatan hastalara ziyaret ederek geçmiş oldun dileklerinde bulundu.

Anjiyo Ünitesi’nin açılışı Valimiz Sayın Mustafa Eldivan beraberinde Ak Parti Bayburt Millet Prof. Dr. Orhan Ateş, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Yardımcı İl Sağlık Müdürü Dr. İlker Hancı, Kurum Amirleri ve Siyasi Parti Temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.