BAYBURT DEVLET HASTANESİNDE HASTA VE ÇALIŞANLARA BAYRAM KUTLAMASI
18 Haziran 2018

Bayburt Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan, İl Sağlık  Müdürümüz Dr. İlker Hanci ile birlikte Bayburt Devlet Hastanesi’nde çalışan personelleri ve tedavi gören hastaları ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Sayın valimizin Hastaneye gelişinde İl Sağlık Müdürümüz Dr. İlker Hanci, başhekim yardımcımız Dr. Murat Fatih can ve kurum çalışanları tarafından karşılandı. hastane girişinde bekleyen hasta yakınlarıyla bayramlaşıldı. Valimiz sayın Ali Hamza Pehlivan ile il müdürümüz İlker Hanci buranın ardından acil serviste bulunan vatandaşları ziyaret edip bayramlarını tebrik etti.

Hastaların durumu hakkında İl Sağlık Müdürü İlker Hancı’dan bilgiler alan Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan hastalar ile yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletip şifa temennisinde bulundu.

Acil servis klinikleri ve müşahede odalarında bulunan hastalar da ziyaret edildi. geçmiş olsun dilekleriyle vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ederek ziyaret sonlandırdı.

Valimiz Sayın Ali Hamza Pehlivan’ın ziyaretlerinde Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Vali Yardımcısı Tamer Kılıç’ ta eşlik etti.

• HAS.RAM.BAY.KUT001.jpeg
  • HAS.RAM.BAY.KUT002.jpeg