MİSAFİR ANNE TESİSİ KONUKLARINI AĞIRLIYOR
13 Ağustos 2018

Sağlıkta Dönüşüm Programı ile Sağlık Bakanlığı tarafından 2008 yılında başlatılan “Misafir Anne Uygulaması” Bayburt’ta 2015 yılından beri devam etmektedir. Uygulama kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü olarak 2017 yılında 437 gebemizi Misafir anne olarak davet ettik.

Maddi imkânsızlıkları olan gebeler ve özellikle kış aylarında olumsuz hava şartlarından dolayı doğum için hastaneye ulaşması güç olabilecek gebeler için İl Sağlık Müdürlüğü Sosyal Tesisleri binası içerisinde misafir anneler için 2’şer yatak kapasiteli, otel konforunda 2 adet oda hazırlanarak siz değerli misafirlerimizin hizmetine sunulmuştur. Davetimizi kabul eden anne adaylarımız refakatçisi ile birlikte misafir olabildikleri gibi sağlık kontrolleri İl Sağlık Müdürlüğü hekim ve hemşirelerince yapılmaktadır.

Tesisimiz sıcak su, televizyon, buzdolabı ve telefon imkânları ile misafir annelerin ve beraberindeki refakatçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılar niteliktedir.  36. gebelik haftasını doldurmuş olan gebelerimiz hiçbir özel şart aranmaksızın misafir olabileceklerdir. Bayburt Devlet Hastanesi’ne ulaşımı en kolay yerde, sadece 5 dakika uzaklıkta bulunan tesisimizde haftanın her günü 3 öğün yemek çıkmaktadır.

• Misafir 01.png
  • Misafir 02.png