STRATEJİ VE BÜTÇE BAŞKANI NACİ AĞBAL YENİ DEVLET HASTANESİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
06 Mart 2019

Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Vali Ali Hamza Pehlivan ile birlikte yeni devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal çeşitli programlara katılmak üzere geldiği memleketi Bayburt’ta, yapımı devam eden 200 yataklı yeni devlet hastanesi inşaatını inceledi. Başkan Ağbal, İl Sağlık Müdürümüz Dr. İlker Hancı ile yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alarak inşaat alanını dolaştı. Kendisine eşlik eden Vali Pehlivan ile beraberindeki heyetle değerlendirmelerde bulunan Ağbal, “Bayburt’a güzel bir hastane kazandırmışız. Bir vatandaşımız buraya gelip tedavisini görürken yanında refakatçisi de ona eşlik edebilecek. Burada bütün ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Allah’a şükürler olsun şimdi Bayburt’ta vatandaşımıza tek odada refakatçisi ile beraber evindeki konforu sağlıyoruz. Bayburtlu her şeyi hak ediyor.” dedi.

Başkan Ağbal inşaat alanı çevresinde yaptığı incelemelerle ziyaretini sonlandırdı.

Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a, Vali Ali Hamza Pehlivan, İl Sağlık Müdürü Dr.İlker Hancı, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç, Defterdar Yüksel Ertekin,Kamu Hastaneleri Hizmetler Başkanı Dr. Sebahattin Canmemiş,Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Turan Şener ile diğer ilgililer eşlik etti.

• Naci Ağbal Hastane inceleme 01.jpg
  • Naci Ağbal Hastane inceleme 02.jpg