SİGARASIZ SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM ATANLARA DÜZENLENEN TÖRENLE “SİGARASIZ YAŞAM BELGESİ” VERİLDİ
12 Mart 2019

Bayburt Valiliği himayesinde İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde başlatılan “Sigarasız Sağlıklı Yaşam Kampanyası” ile sigarayı bırakanlara “Sigarasız Yaşam Belgesi” verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü’nde düzenlenen törene Vali Ali Hamza Pehlivan, İl Sağlık Müdürü İlker Hancı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Sebahattin Canmemiş, Sağlık Hizmetleri Başkanı Ekrem Hatipoğlu, Bayburt Devlet Hastanesi Başhekimi Turhan Şener, Başkan Yardımcısı Emre Turan,kurum personeli ile sağlıklı yaşamı tercih eden vatandaşlar katıldı. Sigarayı bırakarak sağlıklı yaşama adım atanlara Vali Ali Hamza Pehlivan tarafından belgeleri takdim edildi.

• Sigarasız Yaşam Belgesi 01.jpg
  • Sigarasız Yaşam Belgesi 02.jpg