14 MART TIP BAYRAMI VESİLESİYLE YEMEK PROGRAMI TERTİP EDİLDİ.
21 Mart 2019

İl Sağlık Müdürlüğü'müz tarafından 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Sayın Valimiz Ali Hamza PEHLİVAN, Eşi Yıldız PEHLİVAN Hanımefendin katılımıyla yemek programı tertip edildi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. İlker HANCİ programa teşriflerinden dolayı başta Bayburt Valimiz Sayın Ali Hamza PEHLİVAN ve eşi Yıldız PEHLİVAN hanımefendi olmak üzere herkese teşekkür ederek, 14 Mart Tıp Bayramının anlam ve önemini vurgulamıştır. Bayburt'ta sağlık yatırım ve göstergelerini sunan Sayın HANCİ tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Etkinlikte konuşma yapan Sayın Valimiz Ali Hamza PEHLİVAN 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak  davetlilere katılımları dolayısıyla teşekkür etti .

Etkinliğimize  Garnizon Komutanı Tank Albay Davut BALİBAŞA, Belediye Başkanı Mete MEMİŞ, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat TİRYAKİ, Adalet Komisyon Başkanı Menderes AKAR, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Vali Yardımcısı Ayhan YAZGAN, İl Genel Meclis Başkanı Yusuf ELÇİ, İl Emniyet Müdürü Sezayi ER, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat BİLGİÇ ile eşleri, sağlık yöneticilerimizden Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız  Uzm.Dr Sebahattin CANMEMİŞ, Sağlık Hizmetleri Başkanı Ekrem HATİPOĞLU, Başkan Yardımcılarımız Selman ÇELİK, Emre TURAN, Hakan VURGUN Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Turhan ŞENER, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt.İrşadi ABİDİNOĞLU, sağlık yöneticilerimiz, doktorlar, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

• 14 Mart Yemek 19.JPG
  • 14 Mart Yemek 01.JPG