BAYBURT' TA BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞEN KİŞİNİN ORGANLARI ÜÇ HASTAYA UMUT OLDU
03 Kasım 2022

01.11.2022 Tarihinde Hastanemizde tedavi görmekte olan bir hastamızın beyin ölümü gerçekleşmiştir. Beyin ölümü gerçekleşen hastamızın yakınları tarafından organ ve doku bağışının yapılması üzerine gece boyunca yapılan tetkiklerin uyumlu olması sonucunda hastanın karaciğeri ve böbrekleri Bursa ve Erzurum illerinde 3 kişiye nakil olmuştur.

Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü adına hayatını kaybeden hastamızın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Ayrıca başta organ ve doku bağışı yapan ailemize, bu süreçte görev alan ve emeği geçen Erzurum Bölge Koordinasyon Merkezine, operasyonu gerçekleştiren Prof. Dr. Gürkan ÖZTÜRK , Öğr. Gör. Dr. Salih KARA’ ya, Bayburt Devlet Hastanesi Yöneticilerine, uzman hekimlerimize ve tüm çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

3-09 Kasım Organ ve Doku Bağış Haftası olması münasebetiyle tüm halkımızı Organ ve DokuBağışı konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz.

ORGAN BAĞIŞLAYIN HAYAT KURTARIN

• Organ Bağışı 01.jpeg